Geplaatst op

Stopzetting hondenspeciaalzaak Groovy Dogs

27/09/2019: Update stopzetting Groovy Dogs

Momenteel zijn we in bespreking met een partij die Groovy Dogs volledig zou willen overnemen. Dit zou betekenen dat eerst en vooral de webshop van Groovy Dogs na 1 oktober volledig actief zal blijven en dat klanten bestellingen kunnen blijven plaatsen zoals vandaag. Nadien – die datum ligt nog niet vast maar dit zal later dit jaar nog zijn – zal ook de winkel opnieuw open gaan. Dit zal echter op een andere locatie zijn als vandaag.

We houden u verder op de hoogte van het verloop. Mocht de overname alsnog niet doorgaan, start de uitverkoop vanaf 1 oktober zoals aangegeven in eerdere berichten.

Lees hier het bericht over de overname!

______________________________________________________________________________________________

17/09/2019: Totale uitverkoop hondenartikelen wegens stopzetting hondenspeciaalzaak Groovy Dogs

Na 5 jaar stopt Groovy Dogs haar activiteiten als speciaalzaak in hondenvoeding en toebehoren. Katrien Asselbergh: “ik startte in februari 2015 in de hal van onze woning. Wat daarop volgde was een prachtig traject waarin we naast een gestage groei ook terugblikken op tal van toffe contacten met enthousiaste hondenliefhebbers. Het is dan ook met pijn in het hart vandaag te moeten aankondigen dat ik ermee stop. Als detaillist sta je voor enorme uitdagingen. Qua structuur hebben we iets moois op poten gezet, maar om concurrentieel aan de slag te kunnen blijven, is schaalvergroting de enige optie. Dit is financieel moeilijk realiseerbaar, doch dit is niet de belangrijkste reden dat ik ermee stop. De stijgende zorgbehoefte van mijn man, die lijdt aan de ziekte ALS, is niet langer combineerbaar met de uitbating van de winkel. En dan is de keuze snel gemaakt.

We starten met de uitverkoop van onze actuele voorraad op 1 oktober 2019. 

BELANGRIJK bericht voor klanten met een JOYN Kaart: Klantenkaarten en beloningen (uiteraard enkel bij het bereiken van de vooropgestelde streefbedragen) kunnen gebruikt en omgeruild worden tot en met 28 september. Daarna kunnen de beloningen en bons niet meer gebruikt worden.