Puur

Puur-Voedingssupplementen

PUUR Natuur, voor gezonde honden

De PUUR Serie is een complete serie producten voor je hond. De PUUR Serie is gemaakt van uitsluitend  natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk (Good Manufacturing Practice). De PUUR producten zijn ontwikkeld voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en het gedrag.

De PUUR producten worden ontwikkeld door het Nederlands bedrijf NML health. Klik HIER voor ons assortiment PUUR artikelen!

NML health

NML health (spreek uit ‘Animal health’) is gespecialiseerd in fytotherapie, orthomoleculaire voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren.

Filosofie

“Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn alleen”

Dieren gezond houden met respect voor hun natuurlijke behoeftes en respect voor natuurlijke bronnen; daar draait het om bij NML. Hierbij richt NML health zich op duurzame therapievormen waarbij zij streeft naar een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van de eigen merk producten en de door haar gedistribueerde producten.

Visie

NML health richt zich op therapie waarbij met natuurlijke of lichaamseigen (voedings)stoffen of planten en kruiden met een geneeskrachtige uitwerking op het lichaam, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken of ziektes worden bestreden.

NML health kijkt bij de inzet en ontwikkeling van producten niet alleen naar symptomen van de klacht, maar bekijkt het dier als geheel van met elkaar samenhangende processen. Bijvoorbeeld voeding, management en de relatie tussen dier en eigenaar. Dit neemt zij mee in haar productontwikkeling en -advies. Alleen zo wordt een gezondheidsprobleem werkelijk weggenomen.

Veterinaire producten

NML health levert en produceert uitsluitend producten zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen welke gegarandeerd dierproefvrij zijn. Ook kiest NML waar mogelijk voor lichaamseigen stoffen welke in een zo puur mogelijke vorm worden verwerkt, zonder gebruik te maken van belastende en onnodige hulp- en vulstoffen.

Samenwerking

NML werkt samen met de wetenschap in Nederland (Utrecht, Groningen en Wageningen) en België (Gent). Ook staat zij in contact met diverse diermedisch specialisten in binnen- en buitenland. Kennisontwikkeling over natuurlijke diergeneesmiddelen en orthomoleculaire (dier)geneeskunde en een goede samenwerking met de reguliere diergeneeskunde staan hoog in het vaandel bij NML health.

Service

NML zorgt niet alleen goed voor dieren, maar ook voor haar klanten. Als hondenspeciaalzaak kan GROOVY DOGS uw specifiek(e) vraag of probleem met uw hond makkelijk aan NML voorleggen voor overleg. Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen u graag!

 Puur-Voedingssupplementen-Logo