Geplaatst op

Overname handelsactiviteiten GROOVY DOGS hondenspeciaalzaak

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen GROOVY DOGS hondenspeciaalzaak. Met ingang van 1 oktober 2019 wordt Groovy  Dogs overgenomen door Ferme Animo met zaakvoerder Anne-France Lutke Schipholt.

Katrien Asselbergh: “Na ruim 5 activiteit neem ik met pijn in het hart afscheid van Groovy Dogs. De stijgende zorgbehoefte van mijn man, die lijdt aan de ziekte ALS, is niet langer combineerbaar met de uitbating van de winkel. En dan is de keuze snel gemaakt. Uiteraard zal ik de winkel missen en vooral de contacten met u als trouwe klant!

Ik wil u via dit schrijven dan ook graag bedanken voor uw loyaliteit en het in mij gestelde vertrouwen. Sommigen van u zijn klanten van het eerste uur, dat zie ik als een groot compliment!

Ik ben blij u te kunnen melden dat Groovy Dogs zal worden overgenomen door de enthousiaste hondenliefhebster Anne-France. Ze baat, onder de naam Ferme Animo, vandaag reeds een succesvol trimsalon uit. Uitbreiding met een winkel en webshop is een logische volgende stap. Zij zal Groovy Dogs verderzetten en zal er alles aan doen om u als vaste klant te mogen behouden. Ik vertrouw Groovy Dogs met een gerust hart aan haar toe en wens haar heel veel succes voor de toekomst!

Dit betekent concreet dat de webshop van Groovy Dogs na 1 oktober volledig actief zal blijven en dat klanten bestellingen kunnen blijven plaatsen zoals vandaag. Binnenkort zal ook de winkel opnieuw open gaan. Dit zal echter op een andere locatie zijn als vandaag, namelijk te Saint-Sauveur (bij Ronse).

De winkel in Laarne is zaterdag 28 september voor de laatste dag geopend. 

Ik dank u nogmaals voor het in mij gestelde vertrouwen en alle mooie herinneringen en wens u alle goeds, voor nu en in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Katrien Asselbergh