Halsbanden Barcelonadogs

Halsbanden Barcelonadogs

Maattabel

De maten in de tabel zijn van het eerste gaatje tot het laatste gaatje van de halsband, uw hond zijn halsomtrek moet hier tussen vallen.

Alle halsbanden zijn smaller gemaakt aan de sluiting voor het comfort van uw hond. De opgegeven breedte is de maximumbreedte.

MaatLengte in CMMax. breedte in CM
XXS14-212.00
XXS Double14-214.50
XS20,50-24,82.70
XS Double20,50-24,84.50
S23-292.80
S Double23-295.00
M24-353.00
M Wide26-354.50
M Double24-355.00
L37-473.00
L Wide38-464.70
L Double38-476.00
XL38-485.20
XL+38-535.20
XXL Double43-646.20
XS Sighthound22-274.00
S Sighthound24-305.50
M Sighthound27-356.00
L Sighthound30-408.00

 

Extra info

XXS
XXS is voor zeer kleine rassen zoals Yorkshires, het merendeel van kleine Chihuahuas, Maltesers enz.

XS
XS is voor halsbanden voor kleinere rassen maar niet de allerkleinste. Te denken valt aan een Chihuahua, kleine Poodels, Chinese Crested (Chinese Gekuifde Naakthond), kleine honden in het algemeen, normaal gezien tot max 4 kilo.

XS double
XS double is perfect voor honden van klassieke bouw van 3-6 kilo, Italiaanse Windhondjes of Mini Pinchers met lange nek.

S
S is voor halsbanden Whesties, voor grotere terriers zoals de FoxTerrier en Jack Russell Terrier, of voor Medium Pinchers bijvoorbeeld.

S double leather (dubbele breedte)
S double leather, is geschikt voor kleinere Galgos zoals Whippets of honden met langere nek, Dash-Hounds, Medium Pinchers enz, hondenrassen die goed staan met een stijlvolle of stoere brede lederen halsband!

M
M is perfect voor kleine en middelgrote rassen die graag een niet te brede halsband.

M wide (breed)
De maat ‘M wide’ is een maat halsband toepasbaar al vanaf middelgrote honden zoals een Beagle, een Franse Bulldog, enz. Vrij breed, kan ook worden gebruikt voor een Greyhounds met slanke nek.

M double
‘M double’ is een beetje breder dan ‘M wide’. Halsband bestaande uit twee met elkaar verbonden stukken leder om een mooi contrast te vormen voor deze modellen van stevige halsbanden. Laat tevens toe te spelen met kleuren. Ideaal voor Whippets en middelgrote rassen met lange nek.

L wide
De maat ‘L wide’ is een maat halsband voor grotere slanke honden, zoals Boxers, Pointers, Dobbermanns, grote Greyhounds / Windhonden, Dalmatiers of herdershonden. Heel breed met mooie zacht gebogen vorm een perfecte pasvorm!

L
L is niet breed en is te vergelijken met de meer conventionele halsbanden, geen speciale vorm, gewoon rechtdoor!

L double leather
‘L double leather’, na het succes met de GIANT modellen worden deze nu tevens aangeboden in L. Het zijn dezelfde modellen maar met het dubbel leder net iets smaller. Een werkelijk brede, sterke kraag, met dubbel leder!

XL & XL+
De maat XL is geschikt voor halsbanden voor Labradors, Retrievers, Schnauzers, Duitse Herders, Rhodesian Ridgebacks enz.

XXL lineal
‘XXL lineal’ is voor alle GROTE honden die niet tuk zijn op brede kragen! Het leer is niet dubbel en is eerder smal. Een recht model halsband!

XXL double leather
‘XXL double leather’ halsbanden zijn voor GROTE honden en honden die goed staan met een brede en sterke kraag, bijvoorbeeld Engels Bulldogs, Deense Doggen, Ierse Wolfshonden, Rottweilers, enz. Dubbel leer.

Sighthound / Windhond
‘Sighthound’ is extra breed voor alle grotere windhonden, Greyhounds, Galgos, Borzoi en soortgelijke! Volledig voorgevormd en 8 cm op maximale breedte en voorzien om ontsnapping van de windhond tegen te gaan.

De Barcelonadogs collectie wordt deels verkocht online. Voor een ruimer aanbod nodigen wij u graag uit in onze hondenspeciaalzaak te Laarne (bij Gent). Dit geeft u de gelegenheid deze prachtige halsbanden te bekijken en desgewenst te passen op uw hond!