Dog Lovers Gold kopen

Dog Lovers Gold kopen

Dog Lovers Gold kopen kan enkel in onze winkel te Laarne (kies ‘Afhalen’ bij het bestellen via de webshop). Openingsuren: zie contactpagina!

Dog Lovers Gold kopen? Klik HIER voor ons aanbod Dog Lovers Gold voor honden!

Waarom Dog Lovers Gold kopen?

Beoordelingen:

Dog Lovers Gold review op voerwijzer.com:

Over Dog Lovers Gold Passion – Ocean Fish & Sweet Potato:

Deze brok is geschikt voor honden met voedingsallergie, met vis als enige eiwitbron en zoete aardappel (bataat) als koolhydraatbron. Bataat zorgt volgens meerdere bronnen voor minder schommeling van de suikerspiegel dan gewone aardappel. Doordat bataat amper eiwit bevat, zit er in deze brok bijna geen plantaardige eiwitten en is bijna alle eiwit van vis.

Pro’s Dog Lovers Gold

  • een mooi vleesgehalte
  • bijna geen plantaardige eiwitten
  • graanvrij
  • het bevat voor een gedeelte gecheleerde mineralen
  • het bevat prebiotica en probiotica voor een goede darmflora

Zowel de Dog Lovers Gold Passion – Ocean Fish & Sweet Potato als de Dog Lovers Gold – Original Formula krijgen op voerwijzer.com een waardering van 4/5. Doe daarbovenop nog de gunstige prijs en u heeft een TOPVOER!

Dog Lovers Gold Review op uitgelatenhond.nl

Over Dog Lovers Gold – The Original Formula

Het hoofd ingredient is lamsvlees in gedroogde vorm. De combinatie van lamsvlees, kippenvlees en verse zalm maakt dat dit voer voldoende vlees bevat. Als enige graan zien we rijst, dit is een prima kwaliteit graan die makkelijk te verteren is en geen allergien veroorzaakt. Over het algemeen heeft deze hondenbrok veel goede ingredienten, wij waarderen dat er geen bijproducten of vullers (zoals bietenpulp) in zitten. Een gezonde keus dus.

Ook uitgelatenhond.nl geeft Dog Lovers Gold een hoge rating van 4/5!

U kan Dog Lovers Gold kopen in onze winkel te Laarne. Openingsuren: zie contactpagina!

Filosofie Dog Lovers Gold

Een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten is top, maar vanuit praktische overwegingen geven de meeste hondenliefhebbers de voorkeur aan een compleet samengesteld droogvoer, of sommige wisselen versvoer maaltijden af met een compleet droogvoer. Menig voedingsmerk is echter samengesteld uit minder gezonde (vaak niet ontsloten) granen en uit beperkt gevarieerde dierlijke eiwitbronnen, vaak ook nog zonder de belangrijke probiotica en met een onvoldoende aan de juiste kwaliteit van vetten of oliën. Juist uit die bezorgdheid kan u Dog Lovers Gold kopen!

Tarwe, maïs, gerst, soja, bietenpulp en andere goedkope granen of vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk….. laat u niet van de wijs brengen, onderzoek wijst uit dat dit voor uw hond minder geschikte stoffen zijn!
Volgens vele voedingsexperts zijn juist deze granen trouwens de grootste oorzaak van huid allergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.
Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking en vermijd voedingsmerken die deze dikwijls irriterende bestanddelen in hun samenstelling vermelden.

In de samenstelling van Dog Lovers Gold ‘The Original Formula’ staan maar liefst vier VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste tien ingrediënten, dit voor een werkelijk optimaal eiwitbalans: Lams meel, Zalm, Eieren en Kippenvlees meel, en…GÉÉN tarwe, maïs of soja!

De belangrijke vetten bestaan uit zeer gezonde Zalmoliën, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediënten voorzien rijkelijk in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren (EPA en DHA) en worden tot de beste en meest efficiënte dierlijke vetbronnen gerekend.
De koolhydraten bestaan uitsluitend uit glutenvrije rijst en geselecteerde groenten en fruit. Rijst is hypoallergeen en rijk aan mineralen en veroorzaakt slechts zelden darmstoornis bij honden.

Om zelfs de meest veeleisende en gepassioneerde hondenliefhebber tevreden te stellen heeft Dog Lovers Gold de voedingformules uit dee ‘Passion’ lijn zelfs 100% GRAANVRIJ samengesteld.

Maar er is meer!… een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan. De DLG droogvoeren bevatten ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen darmproblemen, huidklachten, of voeding gerelateerde allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen.

Dog Lovers Gold is absoluut kwaliteit van het hoogste niveau met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Dog Lovers Gold kopen? Een goed idee!

All Life Stages

Het predicaat: ´Puppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist! Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.

Er is, behalve voor een hond met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul verschil te kiezen. Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren! Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en wordt hiermee zijn volledig energiebehoefte gedekt.

Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie… alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Wie wil variëren doet er goed aan om af en toe een stuk vuile pens of een rauw bot met vleesresten van de slager te voeren. Ook ons compleet samengestelde vlees in blik op basis van ‘Kip, Lam en Zalm’ is zeer geschikt om mee af te wisselen of desgewenst met onze droogvoeren te mengen. De ‘Runderpens en Runderhart’ in blik is een ware lekkernij voor iedere hond!

De Dog Lovers Gold voedingsformules zijn niet alleen heel gezond voor uw hond maar door een scherpe prijsstelling ook nog eens aanmerkelijk goedkoper dan ieder ander enigszins kwalitatief vergelijkbaar merk.

Samengevat: door gebruik te maken van de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van onnatuurlijke vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, …een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle hondenliefhebbers.

U kan Dog Lovers Gold kopen in onze winkel te Laarne. Openingsuren: zie contactpagina!

Dog Lovers Gold kopen? Klik HIER voor ons aanbod Dog Lovers Gold voor honden!

Dog Lovers Gold