Dierenspeciaalzaak GROOVY DOGS, we zijn er voor U!

Dierenspeciaalzaak Groovy Dogs is een winkel (+ webshop) met hondenspullen en hondenvoer  te Saint-Sauveur (Ronse) en staat voor een zorgvuldig samengesteld assortiment natuurlijke hondenvoeding, –snacks & hondenbenodigdheden. Doelgroep is de kritische consument die een goed evenwicht zoekt tussen kwaliteit en prijs, en hierbij niet alleen de gezondheid maar ook het comfort van zijn of haar hond voor ogen houdt.

“Het idee om te starten met een hondenspeciaalzaak in tijden waarin de klassieke stenen winkel zwaar onder druk is te komen staan, komt uit een persoonlijk gemis aan een gebundeld aanbod kwaliteitsartikelen én bijhorend correct advies. Graag willen we vanuit onze bescheiden start-up de klant een totaalervaring bieden, waarin hij zich kan oriënteren op onze webshop, en zelf beslist een bestelling online te plaatsen dan wel een bezoekje te brengen aan onze winkel voor bijkomende informatie.”
(Anne-France Lutke-Schipholt)

De winkelbeleving staat centraal bij Groovy Dogs hondenwinkel. In een gezellig en uitnodigend kader, wordt samen met u gezocht naar de beste oplossing, of het nu om een gepaste voeding, een comfortabel hondenharnas of een uitdagend speeltje gaat. “Wanneer u als klant uitkijkt naar een volgend bezoek, is onze missie geslaagd”, aldus de enthousiaste zaakvoerster.

Volg ons op Facebook – Breng ons een bezoekje op volgend adres: Rue Croix ou Pile 2, B-7912 Saint-Sauveur (bij Ronse). Vragen? Contacteer ons, we helpen je graag verder!

GROOVY DOGS WINKEL
Rue Croix ou Pile 2, 7912 Saint-Sauveur
Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag 16:00 – 19:00
zaterdag 11:00 – 17:00
zondag 11:00 – 17:00