Designed by Lotte

Designed by Lotte Header

Designed by Lotte

De collectie van Designed by Lotte bestaat uit een combinatie van hondenbenodigdheden en interieurartikelen. Deze producten worden gekenmerkt door een landelijke uitstraling gecombineerd met subtiele vrouwelijke elementen.

Klik HIER voor het volledige assortiment!

Je huis wordt een thuis als je jezelf kunt zijn. Je eigen nestje creëren met fijne spullen die bij je passen en aansluiten bij jouw persoonlijkheid en stijl. Thuis genieten van het leven samen met je familie, vrienden en natuurlijk je huisdier!
Het doel van Designed by Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die perfect in je interieur passen en waar je huisdier ook nog eens dol op is. Geïnspireerd door natuurlijke materialen en kleuren, door romantische vormen in combinatie met stoere elementen. Creëer met onze producten je eigen (life)style waar jij en je huisdier samen van kunnen genieten.
Lieve groeten,
Lotte

 

Uniek Ontwerp

De unieke ontwerpen van Designed by Lotte worden door eigen designers bedacht. Trends en ideeën worden vertaald naar werkelijke producten.

Materiaal

Door het tijdloze design en inzet van natuurlijke materialen krijgen de producten een van nature warme en sfeervolle look.

Kwaliteitsbewaking

De producten zijn onderhevig aan continue testen. Pas als de kwaliteit en uitstraling zijn goedgekeurd mogen de producten naar de winkel.

Assortiment

Het grootste gedeelte van de collectie wordt ontwikkeld voor jouw hond. Deze producten worden zo gemaakt dat ze passen bij jouw lifestyle en interieur.

 

Designed by Lotte