Canagan Hondenvoer België

Canagan hondenvoer Belgie

Canagan graanvrije hondenvoeding

Canagan hondenvoer, de keuze van hun voorouders!

Ontstaansgeschiedenis

Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, zo leefden ze gezamenlijk en gingen ze samen op jacht. Een bijzonder voorbeeld  van elkaar beschermen  in een unieke samenwerking. Canagan (Keltisch woord voor “Wolf”) werd opgericht om deze band te eren.

Honden zijn de directe afstammelingen van de wolven en werden door onze voorvaderen gedomesticeerd, hun dieetwensen zijn tot op heden vrijwel onveranderd gebleven.

Klik HIER voor ons volledig assortiment Canagan hondenbrokken!

Waarom Canagan hondenvoer?

Honden zijn carnivoren, ze krijgen het merendeel van hun voedingsbehoeften via vleesbronnen, de rest komt van groenten en fruit. Deze lekkere brok sluit hierbij perfect op aan, dus het heeft een hogere voedingswaarde. Uw hond zal meer voedingswaarde binnen krijgen bij het verorberen van Canagan dan bij het eten van voeding voor honden die granen bevat en/of voeding met een laag vleespercentage.

Beste ingrediënten uit de natuur

Wat Canagan werkelijk onderscheidt is de kwaliteit van het vlees en de vis die voor de bron van het voedsel wordt gebruikt. Honden zijn carnivoren, ze kunnen eenvoudig voeding uit vleesbronnen opnemen, dus werd gekozen voor vlees dat gezond en lekker is en een hoge voedingswaarde bevat.

Waarom graanvrij?Canagan Hondenvoer Graanvrij

Granen zoals als maïs, tarwe en gerst staan in verband met hondenallergie, met symptomen variërend van maagklachten tot jeukende schilferige vacht. Zelfs als uw hond geen allergieën heeft, hebben deze granen vrijwel geen voedingswaarde, maar zijn helaas toch aanwezig in de meeste voeders voor huisdieren.

Elk ingrediënt in Canagan hondenvoer is zorgvuldig geselecteerd om uw hond te voorzien van de optimale voeding. Honden, net als alle carnivoren, zijn van nature niet in staat om granen zoals maïs, tarwe en gerst volledig te verteren. Dit komt omdat ze het enzym amylase niet in hun speeksel hebben, die helpt bij het afbreken van deze zetmeelrijke koolhydraten.

Canagan heeft alle graan uit het recept geëlimineerd om een voeding te maken die 100% natuurlijk is en passend voor de voedingsbehoefte van uw hond.

 

 Canagan hondenvoer logo