West Paw Design

West Paw Design

Door maximaal gebruik van gerecycleerde grondstoffen creëert West Paw Design (WPD) een ultra zachte vulling voor hondenbedden en hondenspeelgoed, dit op basis van herbruikbare PET- flessen. Op deze manier slaagt WPD erin miljoenen plasticflessen weg te houden van stortplaatsen. Bovendien worden recycleerbare, teruggewonnen en organische materialen gebruikt in een deel van de dierenbenodigdheden die door het bedrijf worden aangeboden. Daarnaast stimuleert het bedrijf haar klanten tot recyclage via diverse sluitende programma’s tot hergebruik van de materialen.

Zogoflex hondenspeelgoed van West Paw is veerkrachtig, het drijft, het is een apporteerspel, een trekspel etc. Het gegarandeerd sterke ZogoFlex speelgoed voor honden wordt geproduceerd in de USA door West Paw Design en is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Het is door honden bewezen het meest veelzijdige, duurzame en beste hondenspeelgoed op de markt, 100% recycleerbaar, vaatwasmachine bestendig

Voor elk speelgoed geldt 100% garantie; indien er een stuk van het speeltje afgebeten is, dan geldt een éénmalige omruilgarantie.

Toont alle 6 resultaten

 • Zogoflex Hondenspeeltje Tux Beloon je Hond

  ZOGOFLEX Tux

  22,50
  Opties selecteren
 • West Paw ZogoFlex Jive Speelbal voor Honden

  ZOGOFLEX Jive Ball

  11,4522,00
  Opties selecteren
 • Zogoflex Qwizl

  ZOGOFLEX Qwizl

  19,95
  Opties selecteren
 • Zogoflex Bumi Trekspeeltje Oranje

  ZOGOFLEX Bumi

  15,9519,95
  Opties selecteren
 • Frisbee voor honden Zogoflex Zisc

  ZOGOFLEX Zisc

  15,4519,45
  Opties selecteren
 • Kauwbeen Zogoflex Hurley van West Paw Design

  ZOGOFLEX Hurley

  11,4517,95
  Opties selecteren

Toont alle 6 resultaten