Ruffwear

Ruffwear

Ruffwear Performance Dog Gear®

Ruffwear produceert en verkoopt high-quality outdoor artikelen voor honden en heeft een duidelijke missie: het maken van prestatiegerichte artikelen ter verbetering en motivatie van outdoor activiteiten voor honden en hun baasjes.

Het bedrijf

Vandaag staat Ruffwear als bedrijf voor een volledige lijn van innovatieve, op prestaties gerichte, artikelen voor honden én baasjes.  Het bedrijf  produceert een volledige lijn van hond gerelateerde uitrusting ter verbetering van de interactie tussen mens en hond. De collectie hondenartikelen bevat onder andere: rugzakken voor honden, harnassen, kledij voor honden, honden boots/laarzen en reddingsvesten voor honden.

“We willen de outdoor beleving verbeteren voor alle honden en hun 2-benige metgezellen,” aldus oprichter en eigenaar Patrick Kruse. Ter aanvulling op de natuurliefhebbende baasjes en hun honden, vinden we ook hondentrainers, werkhonden, speur- en reddingshonden, begeleidingshonden als gezelschapshonden binnen de grote schare fans. Voor elk van deze unieke groepen, bestaan er specifieke uitdagingen op het vlak van productontwikkeling.

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond