Flexi

Flexi

Flexi Rollijnen

Miljoenen tevreden hondenbezitters in de hele wereld maken gebruik van de unieke uitvinding uit Duitsland: de flexi rollijn. Het bedrijf is niet alleen marktleider in meer dan 90 landen landen ter wereld, maar ook uitvinder van deze geavanceerde rollijn en visionair voortrekker bij innovaties. Sinds 2010 behoort flexi tot de merken van de eeuw. De werknemers kunnen trots zijn op deze onderscheiding door „Duitse standaards“; want daarmee sluiten zij ons aan bij het team van de meest succesvolle Duitse ondernemingen, die met een idee en een behoorlijke portie pioniersgeest voor een mijlpaal zorgden.

De originele flexilijn onderscheidt zich door een gepatenteerd hightech veersysteem en tal van beschermde innovaties. Innovatieve techniek, comfortabel gebruiksgemak, hoogwaardige materialen en uitsluitend handmatige assemblage onderstrepen de perfectie van deze rollijn. Onbeperkte vrijheid door geniale innovatie!

Klassiek, sportief, modieus of elegant – het maakt niets uit: de grote verscheidenheid maakt iedere hond en hondenbezitter laaiend enthousiast.

Toont alle 4 resultaten

  • Flexi NEW COMFORT rollijn met lint

    20,9532,95
    Opties selecteren
  • Flexi-VARIO-met-Band-Rood

    Flexi VARIO met Band

    22,50
    Opties selecteren
  • Flexi-VARIO-met-Koord-Antraciet-lint

    Flexi VARIO met Koord

    11,9517,25
    Opties selecteren
  • Flexi Vario Duo Belt

    Flexi Vario Duo Belt

    4,50
    Opties selecteren

Toont alle 4 resultaten