Dog with a Mission

Dog with a Mission

Dog with a Mission staat gekend voor zijn exclusieve, kleurrijke, hippe halsbanden en hondenlijnen. Uw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? U geeft hem alle liefde en aandacht, de beste voeding, lange wandelingen en daar past natuurlijk een mooie halsband en hondenlijn bij. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenlijnen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als uw hond!

Kim Koopman en Eugenie Verbiest zijn de 2 drijvende krachten achter dit Nederlands bedrijf. Reizen is een deel van hun werk én hun passie: zo komen ze op prachtige plekken en vinden ze inspiratie voor hun unieke hondenriemen en halsbanden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. Ze speuren de hele wereld af naar de mooiste combinaties.

Alle producten worden met de hand gemaakt, de boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. Geen halsband, hondenriem of accessoire is daardoor hetzelfde, Dog with a Mission maakt elke hond uniek!

Toont alle 4 resultaten

 • Halsband Urban (1) (DWAM)

  Halsband Urban (DWAM)

  39,9569,95
  Opties selecteren
 • Halsband Ginger (DWAM)

  Halsband Ginger (DWAM)

  39,9569,95
  Opties selecteren
 • Halsband Blue-2,5 cm (2)

  Halsband Blue (DWAM)

  39,9569,95
  Opties selecteren
 • Hondenlijn Joe

  Hondenlijn Joe (DWAM)

  49,95
  Opties selecteren

Toont alle 4 resultaten