Delcon

Delcon

DELCON HIGH PREMIUM PETFOOD bestaat uit een uitgebreid gamma honden- en kattenvoeding dat met de grootste zorg werd samengesteld en gewaarborgd werd door voedingsdeskundigen en dierenartsen.

NATUURLIJKE INGREDIENTEN
Delcon honden- en kattenvoeding wordt vervaardigd uit een selectie van de beste natuurlijke ingrediënten en de juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. De brokken wordt bereid op basis van kip, vis of lamsvlees, met toevoeging van visolie, gevlokte en ontsloten granen voor een optimale vertering en opname van de essentiële aminozuren.
Delcon bevat GEEN kunstmatige kleur- en smaakstoffen, is licht verteerbaar en zorgt voor een kleine ontlasting.

KWALITEIT GEWAARBORGD
Alle ingrediënten die gebruikt worden in Delcon honden- en kattenvoeding voldoen aan de strengste eisen en aan de laatste kwaliteitsnormen. De hoge kwaliteit blijft verzekerd in iedere zak dankzij de permanente controle en analyse van de voeding. De brokken zijn geëxtrudeerd zodat moeilijke voedingsstoffen probleemloos opgenomen en verteerd worden. Het gehele extrusieproces wordt steeds gecontroleerd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Voedingsstoffen die niet tegen warmte kunnen worden achteraf toegevoegd, zoals de olie en vloeibare vitamines.

DELCON BEVAT TEVENS:
* Yucca-kruid: voor een betere vertering en vermindert de lichaamsgeur.
* Omega 3 en Omega 6 vetzuren: voor een betere immuniteit van uw hond.
* Lecithine: voor een glanzende, gezonde vacht.
* Gisten en fructo oligosacchariden: voor een betere vertering en een optimale darmflora.

Bekijk ons assortiment hondenvoeding

Bekijk ons assortiment kattenvoeding

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond