Alaska

Alaska

Waarom KVV Hondenvoer? Dat er een verband bestaat tussen de gezondheid van onze huisdieren en hun voeding is ondertussen geen nieuws meer. Dat de natuur een goede lijdraad is voor het samenstellen van het menu van onze hond evenmin. Onze honden zijn carnivoren, het zijn dus van nature vlees- en prooidiereters. Een voeding gebaseerd op hoofdzakelijk granen, zoals bij de goedkopere merken droogvoer (brokken) staat dus haaks op de natuurlijke visie van hondenvoeding, namelijk: verse, rauwe voeding: Alaska KVV Hondenvoer!

BARF

Alaska Natural Petfood is vanuit deze visie ontstaan. De samenstelling van iedere variant is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food): 55% vlees, 15% bot, 15% orgaanvlees, 15% groente. De groentemix bestaat uit wortel, bloemkool en spinazie. Het voer is vrij van synthetische vitaminen en mineralen premixen, gluten, geur- kleur- smaak- en conserveerstoffen. Alle ingrediënten zijn geschikt voor humane consumptie.

De Alaska KVV is compleet door afwisseling van diersoorten. Vers voer kan enkel afgehaald worden in onze shop in Laarne.

Toont alle 6 resultaten

 • Alaska Konijn KVV

  Alaska Konijn KVV

  2,754,90
  Opties selecteren
 • Alaska Eend KVV

  Alaska Eend KVV

  2,454,55
  Opties selecteren
 • Alaska Lam KVV

  Alaska Lam KVV

  2,404,45
  Opties selecteren
 • Alaska Rund KVV

  Alaska Rund KVV

  2,304,10
  Opties selecteren
 • Alaska Kip KVV

  Alaska Kip KVV

  2,053,70
  Opties selecteren
 • Alaska Zalm KVV

  Alaska Zalm KVV

  2,103,60
  Opties selecteren

Toont alle 6 resultaten