Alaska KVV Hondenvoer

Alaska KVV Hondenvoer

Alaska KVV Hondenvoer, gezonde voeding voor uw hond

Waarom Alaska KVV Hondenvoer? Dat er een verband bestaat tussen de gezondheid van onze huisdieren en hun voeding is ondertussen geen nieuws meer. Dat de natuur een goede lijdraad is voor het samenstellen van het menu van onze hond evenmin. Onze honden zijn carnivoren, het zijn dus van nature vlees- en prooidiereters. Een voeding gebaseerd op hoofdzakelijk granen, zoals bij de goedkopere merken droogvoer (brokken) staat dus haaks op de natuurlijke visie van hondenvoeding, namelijk: verse, rauwe voeding: Alaska KVV Hondenvoer!

Klik HIER voor ons aanbod Alaska KVV Hondenvoer.

BARF

Alaska Natural Petfood is vanuit deze visie ontstaan. De samenstelling van iedere variant is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food): 55% vlees, 15% bot, 15% orgaanvlees, 15% groente. De groentemix bestaat uit wortel, bloemkool en spinazie. Alaska Natural Dogfood is vrij van synthetische vitaminen en mineralen premixen, gluten, geur- kleur- smaak- en conserveerstoffen. Alle ingrediënten zijn geschikt voor humane consumptie.

Aanbevelingen

Omdat Alaska KVV Hondenvoer wordt samengesteld uit uitsluitend verse natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van enig conserveermiddel, is het buiten de diepvries slechts beperkt houdbaar. Bewaar het product dan ook in de diepvries bij -18˚C.

Het openen van de bevroren worsten gaat het gemakkelijkst door met een scherp mes de plastic verpakking in de lengte open te snijden. Leg de inhoud van de Alaska KVV worst vervolgens in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7˚C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kunt u het aan uw hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Elk Alaska Natural Petfood product is een aanvullende voeding. Dit betekent dat een variant op zichzelf geen complete voeding is. Het is daarom van groot belang om goed af te wisselen tussen de verschillende varianten.

 

Alaska KVV Hondenvoer Logo